Dennis Adriaansen Blog Wie is Dennis Adriaansen?
13 Sep 2017
Dennis Adriaansen

Wie is Dennis Adriaansen?

Mijn naam is Dennis Adriaansen (22). Zoals bijna alle millennials ben ik opgegroeid met het internet. Wij zijn altijd met het internet verbonden en denken zowel online als offline in Mbits per seconden. Ik ben al vanaf heel jong bezig met het internet. Het is iets wat mij fascineert, wat bij continue blij maakt en wat mij elke dag voldoening geeft.

Wat ik doe

De laatste jaren heb ik meer tijd besteed aan observatie dan aan ontwikkeling. Naast de normale opdrachten ging ik dagelijks kijken naar succesvolle online ondernemers. Ik bestudeerde wat ze deden, hoe zij het deden en waarmee zij hun succes behaalde. Dit onderzoek heeft ervoor gezorgd dat ik alle factoren heb kunnen verzamelen die deze ondernemers zo succesvol hebben gemaakt. De factoren zijn makkelijk toe te passen op bedrijven van elk formaat. Ik ben ervan overtuigd dat een ieder hetzelfde kan bereiken door enkele tijdloze principes door te voeren in de online bedrijfsvoering.

Ik heb alle principes verzameld in een e-book. Na het lezen van dit e-book ben jij helemaal klaar om een diverse marketingstrategieën in te zetten bij jouw onderneming. Het is niet nodig om je in elk onderwerp te verdiepen. Een bedrijf starten en succesvol maken kost immers al genoeg tijd.  Ik geef je al de kennis in een compact formaat zodat jij direct aan de slag kunt gaan met het behalen van resultaat. Geen leercurve, geen kennis vooraf nodig gewoon direct beginnen.

Heb jij vragen of wil jij meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het weten via Facebook of LinkedIn. Ik discussieer graag over de methodes en strategieën uit het boek.